Schilder Tilburg Ilyas - Schilder Tilburg - Schilder Eindhoven - Schilder Den Bosch - Schilderwerken & Totaalonderhoud

Wij zijn opzoek naar ervaren schilders die ons team komen versterken:

Schilder Besterd Tilburg

Schilderwerk & Totaalonderhoud

Bent u opzoek naar een schilder in Besterd Tilburg?

Bent u op zoek naar een ervaren schilder in Besterd, Tilburg? Bij Ilyas Schilderwerk & Totaalonderhoud zijn wij uw betrouwbare partner voor hoogwaardige schildersdiensten, zowel voor binnen als buiten uw woning of bedrijfspand.

Het schilderwerk van uw pand speelt een cruciale rol in zowel de uitstraling als de waarde ervan. Of u nu een nieuw kleurenpalet wilt voor uw interieur of de buitenkant van uw woning wilt opknappen, onze ervaren schilders in Besterd staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw pand weer straalt en beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Onze aanpak bij Ilyas Schilderwerk & Totaalonderhoud is gericht op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. We beginnen altijd met een grondige inspectie van de oppervlakken die geschilderd moeten worden. Dit stelt ons in staat om een gedetailleerd schilderplan op maat te maken dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Na de voorbereidende werkzaamheden, zoals schuren en reinigen, gaan onze vakmensen aan de slag met het aanbrengen van de verf. We gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een duurzaam en fraai resultaat. U kunt rekenen op een strak en professioneel eindresultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Wat ons onderscheidt in Besterd, Tilburg, is onze persoonlijke benadering en betrokkenheid bij onze klanten. We vinden het belangrijk om goed naar uw wensen te luisteren en streven ernaar om een resultaat te leveren dat niet alleen esthetisch mooi is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren schilder in Besterd, Tilburg, die vakmanschap, esthetiek en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan is Ilyas Schilderwerk & Totaalonderhoud uw ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze schildersdiensten in Besterd. Wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in Besterd en omgeving!

Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan voor schilderwerken in Korvel

Schilderwerkzaamheden in Besterd Tilburg

Schilder Tilburg Ilyas - Schilder Besterd Tilburg

Google reviews

Wat zeggen ze over ons?

Schilder Tilburg Ilyas | Stukadoor
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
js_loader
rOELOF kLUIJTMANSrOELOF kLUIJTMANS
12:12 05 Jun 24
Ilyas heeft bij mij uitstekend werk geleverd( herstel en schilderwerk)en hij heeft de werkplek netjes achtergelaten.
GUILIO VCCAGUILIO VCCA
13:37 28 May 24
Zeer goede kwaliteit en service geleverd en alles mooi afgewerkt 👍🏻
Alex SchenkelsAlex Schenkels
18:16 15 Apr 24
Goede communicatie, netjes gewerkt, tevreden met het resultaat. Ik beveel Ilyas van harte aan!
Astrid BeetsAstrid Beets
17:56 29 Mar 24
Prima werk afgeleverd!
Ellen Van AssouwEllen Van Assouw
16:39 29 Mar 24
Topper! Denkt mee, werken netjes, komen afspraken na. Dikke aanrader.
Nick van 't WesteindeNick van 't Westeinde
19:35 07 Mar 24
Goede, snelle en eerlijke communicatie. Het geleverde werk ziet er netjes uit. Vragen die je stelt worden eerlijk en vakkundig beantwoord. De vraag voor een kleine aanvulling na de klus was geen enkel probleem en werd de dag erna gelijk meegenomen. Zeer tevreden!
Loes VerstappenLoes Verstappen
17:45 28 Feb 24
Na een vervelende lekkage Ilyas benaderd voor stucwerk en schilderwerk. Ilyas geeft van tevoren goed aan wat mogelijkheden en kosten zijn. Het werk is vlot en netjes gedaan. Mocht er nog weer gestuct of geverfd moeten worden, dan zal ik hem zeker benaderen. Ik beveel hem dus ook een ander aan.
Carlijn RoerdinkCarlijn Roerdink
13:33 05 Feb 24
Ilyas heeft bij ons keurig (herstel)werk afgeleverd aan muren en plafonds. Hij houdt zich aan zijn afspraken en laat de werkplek netjes achter.
Jaap KabbedijkJaap Kabbedijk
12:39 09 Jan 24
Ilyas heeft bij ons het gehele huis aan de buitenkant en de benedenverdieping aan de buitenkant geschilderd. Een klus van ongeveer een maand bij onze vrijstaande boerderijstijl woning met vlakverdeling op alle ramen.Al bij het offertebezoek maakte Ilyas een serieuze indruk. Hij heeft duidelijk de tevredenheid van de klant hoog in t vaandel staan.Hij heeft (met 1 of 2 extra schilders) een goed resultaat geleverd voor een eerlijke prijs. Ook heeft hij ons goed geholpen bij het laten herstellen van houtrot op verschillende plaatsen.Ilyas is een goede schilder met hart voor een goed resultaat. Aanrader.
Arena ChangArena Chang
08:45 10 Dec 23
Ik heb de schilder beloofd een goede recensie te geven tijdens het bespreken van de aanbieding. Dit is alleen maar om mijn belofte voor de € 100 korting waar te maken. De klus is snel geklaard en er werd zeer goed gereageerd op vragen.
MalissaMalissa
20:17 30 Nov 23
Eerste klas vakman!! Al het houtwerk aan de binnenkant van een vrijstaande woningen geschuurd, gekit, gegrond en vakkundig afgelakt. Werkt zeer netjes en secuur, controleert het werk van zijn personeel grondig en is altijd vriendelijk. Goede prijs / kwaliteit en hebben hem meteen een offerte voor het buiten houtwerk laten maken. Wij zijn redelijk kritisch en over Ilyas echt zeer tevreden!
P.A.M. BavelP.A.M. Bavel
10:44 10 Oct 23
Volgens afspraak dakkapel gerepareerd en geschilderd en het kozijn op de verdieping aan de voorkant. Keurig afgewerkt en alles netjes opgeruimd. Schilderwerk ziet er perfect uit
JPJP
14:16 08 Oct 23
We hebben Ilyas ingehuurd voor schilderwerk aan onze kozijnen en houtrot herstel. Van start tot finish was hij professioneel en kundig! Hij werkte flexibel, maakt de aanpak bespreekbaar en hield rekening met onze planning, het weer en, zover het kon, met de slaaptijden van onze peuter. Hij repareerde een lastige lekkagehoek en op advies van hem hebben we een deel van het hout vervangen door trespa platen en hardhout. Dit is alles door hem uitstekend afgewerkt.Zijn aanpak en eindresultaat hebben ons echt tevreden gesteld. Dus, zoek je een professionele schilder met passie voor zijn vak die graag een hoogwaardig resultaat levert, dan raden we Ilyas van harte aan!
Mathijs VincentMathijs Vincent
07:29 06 Oct 23
Ilyas heeft bij ons de voordeur en kozijnen eerst hersteld en daarna geschilderd. Geeft goed advies, werkt snel en kundig! Kortom gewoon top.
Alexander VinkeAlexander Vinke
19:35 24 Jul 23
Al jaren ervaring met Ilyas. Levert altijd goede kwaliteit en denkt mee. Voordeur, kozijnen en zoals nu de muren van onze verbouwde woning.
Eyup YararEyup Yarar
19:59 11 Jun 23
We zijn zeer tevreden over het schilderwerkzaamheden van Ilyas. Is niet alleen kundig maar geeft ook goede advies. Bedankt Ilyas👌
Marie-josé StoffijnMarie-josé Stoffijn
18:25 22 May 23
We hadden serieuze houtrot in onze dakgoot, maar Ilyas heeft het snel en vakkundig gerepareerd en geschilderd. Hij reageert snel, is vriendelijk, levert goed werk en ruimt netjes achteraf op. Echt een aanrader!
HelralHelral
10:33 18 May 23
Zolder laten aanpakken, deze voorzien van stucwerk en daarna afgewerkt met verven. Prima werk afgeleverd door de schilder. Het stucwerk was wat minder, maar was ook niet uitgevoerd door de stucadoor die normaal ingeschakeld werd door de schilder. De schilder heeft het probleem met het stucwerk goed opgelost.Het eindresultaat ziet er goed uit. Zie ook de voor/na foto's die zijn bijgevoegd.
Odette van RielOdette van Riel
19:59 01 May 23
Nadat we voor het blok waren gezet door een afmelding van de afgesproken schilder belde ik IllyasHij kwam kijken en maakten afspraken en hij was er. Zo blij met hem. Keurig gewerkt alles netjes opgeruimd. Keurig op tijd en super aardige schilders, allemaal. Wij zijn heel blij. En ik ga hem zeker aanraden.Dank dank
GertJan van den BergGertJan van den Berg
08:07 13 Jul 22
We hadden op zeer korte termijn een schilder nodig en door te Googlen Ilyas gevonden die ook nog eens dicht in de buurt woont. Gemaakte afspraken zijn helemaal en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Als we weer een schilder nodig hebben gaat het zeker weer Ilyas worden!!
js_loader

Volledig werkgebied in Tilburg

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden in Tilburg

Tuindorp de Kievit, Korvel, Het Zand, Groenewoud, Udenhout, Dalem, Broekhoven, Stokhasselt-noord, De Blaak, Hasselt, Centrum, Wandelbos-noord, Huibeven, Hoefstraat, De Reit, Gasthuisstraat, Tivoli, Hagelkruis, Vlashof, Het Goirke, Trouwlaan, Gesworen Hoek, De Quirijnstok, Zorgvlied, De Schans, Loven, Enschot, Besterd, De Lijnse Hoek, Heerevelden, Witbrant, Campenhoef, Wandelbos-zuid, Armhoef, Ruiven, Dongewijk, Berkel, Koestraat, Berkelse Akkers, Eikenbosch, Rooi Harten, Koolhoven, Oude Dijk, Jeruzalem, Mariaziekenhuis-Vredeburcht, Industriestrook Lovense-Kanaaldijk, Groeseind, Buitengebied Zuidwest, Verspreide huizen Udenhout, Industrieterrein Loven, Stokhasselt-zuid, Heyhoef, Buitengebied Noordoost (Tilburg), Hoevenseweg, Het Laar, Verspreide huizen ten noorden van Berkel-Enschot, Bosscheweg, Industriestrook Goirke-Kanaaldijk, Industrieterrein Vossenberg I, Verspreide huizen ten zuiden van Berkel-Enschot, Koningshoeven, Buitengebied Noordwest, Katsbogten, Moerenburg, Industrieterrein-Oost, Verspreide huizen ten westen van Berkel-Enschot, Industrieterrein Kraaiven, De Oude Warande.

Jaar ervaring
0 +
Schilder opdrachten
100 +
Stukadoor opdrachten
0 +
Houtrot opdrachten
0 +
WhatsApp whatsapp